Tango Entero logo
 

 

 

 

 

 

Proeflessen Nijmegen

Alle informatie over de eerstkomende tango proeflessen is ook te vinden op onze nieuwe, mobiel vriendelijke website: tango proeflessen in Nijmegen

******************************************************************************************************

Maandag 20 en vrijdag 24 januari 2020

Aan het begin van het nieuwe cursusseizoen geven we gratis proeflessen op 20 en 24 januari. Dit is een ideale gelegenheid voor een vrijblijvende kennismaking met de Argentijnse tango en onze dansschool. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

Op vrijdag 24 januari geven we twee proeflessen:

19.15 – 20.15 proefles voor individuele deelnemers
20.30 – 21.30 proefles voor (dans)paren

We geven om 19.15 uur een aparte proefles voor degenen die nog geen danspartner hebben, om het zo makkelijker te maken elkaar te leren kennen en een danspartner te vinden voor de beginnerscursus.

Op maandag 20 januari zijn er geen aparte proeflessen, maar dan is er de mogelijkheid de eerste les van de beginnerscursus vrijblijvend op proef mee te dansen. De les is van 19.00 tot 20.10 uur.

De proefles op maandag 20 januari is in de Thiemeloods, naast het Thiemepark. Het adres is: Leemptstraat 30-34. Routebeschrijving >

De proeflessen op vrijdag 24 januari zijn in het Logegebouw in Nijmegen-Oost. Het adres is: Fortstraat 7. Routebeschrijving >

Aanmelding

Aanmelding voor de proefles is niet nodig, je kunt ook zonder aanmelding naar een van de proeflessen komen. Maar als je je wel aanmeldt, dan sturen we voorafgaand aan de proefles een herinneringsmail met alle informatie over de proefles.

Aanmelding is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@tangopassie.nl of door het korte formulier hieronder in te vullen.

Als je al ervaring hebt en in wilt stromen in één van de gevorderde cursussen kun je op proef aan een les van de (half)gevorderden deelnemen. Laat het ons s.v.p. per e-mail weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Heb je nog geen danspartner vermeld dan s.v.p. je danservaring, lengte en leeftijd, dan kijken we of we je kunnen matchen met een geschikte danspartner. Kijk alvast even bij de zoekertjes: misschien zie je daar een oproep van een potentiële danspartner staan. Je kunt ook zelf een zoekertje laten plaatsen.

 

Aanmelding voor een proefles

     
voornaam:  
achternaam:  
woonplaats:  
e-mailadres:
 
     
  Danspartner  
voornaam:  
achternaam:  
woonplaats:  
e-mailadres:
 
   
Wij melden ons aan voor / ik meld me aan voor:

de proefles op ma. 20 januari om 19.00 uur

de proefles op vr. 24 januari om 19.15 uur (individueel)
de proefles op vr. 24 januari om 20.30 uur (dansparen)

 
     
datum:  
     
eventuele
vragen of opmerkingen:
   

 

.

 

 

Claudia en Edgar
docenten van Tango Entero

 

 

De Argentijnse tango is een gepassioneerde, dynamische improvisatiedans. In de lessen leer je basistechnieken om elke pas te kunnen leiden en volgen. Er zijn geen vaste combinaties van passen, maar wel een aantal basisbewegingen (ocho's, crusado, gancho's, giro's enz.), die je kunt combineren. Je leert om alert te blijven en in verbinding met je danspartner en de muziek. Wij laten je kennismaken met verschillende dansstijlen binnen de Argentijnse tango. Zo kun je ontdekken wat het beste bij jou past en je eigen stijl ontwikkelen.

 

John en Jolande
Thiemeloods

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logegebouw
Logegebouw