Tango Entero logo
 

 

 

 

 

 

Proeflessen Nijmegen

De proeflessen van dit seizoen zijn voorbij en de cursussen zijn inmiddels gestart. Als je al ervaring hebt met de tango kun je nog instromen in een van de cursussen. Je kunt ook eerst een les op proef deelnemen voordat je beslist over deelname.

Voor absolute beginners is het belangrijk om niet teveel van de uitleg en oefening van de basistechniek te missen. Heb je nog helemaal geen ervaring met de Argentijnse tango en zou je toch dit seizoen nog willen beginnen, dan zou je eventueel d.m.v. een privéles de gemiste eerste lessen kunnen inhalen om daarna in te stromen in de cursus. Een andere mogelijkheid is het beginnersweekend dat we in mei geven, in Apeldoorn.

Zoek je nog een danspartner voor een cursus, kijk dan naar de zoekertjes van degenen die een danspartner zoeken of laat zelf een zoekertje plaatsen. Laat ons s.v.p. je lengte, leeftijd en danservaring weten, zodat we kunnen kijken of er een geschikte danspartner voor je is.

Opgeven voor de cursussen is mogelijk via het online inschrijfformulier. Of stuur een e-mail naar info@tangopassie.nl om op proef aan een van de lessen deel te nemen.

Kijk bij het cursusprogramma voor alle informatie over de lessen.

 

Annette en René

 

 

De Argentijnse tango is een gepassioneerde, dynamische improvisatiedans. In de lessen leer je basistechnieken om elke pas te kunnen leiden en volgen. Er zijn geen vaste combinaties van passen, maar wel een aantal basisbewegingen (ochos, crusado, ganchos, giros enz.), die je kunt combineren. Je leert om alert te blijven en in verbinding met je danspartner en de muziek. Wij laten je kennismaken met verschillende muziek- en dansstijlen binnen de Argentijnse tango. Zo kun je ontdekken wat het beste bij jou past en je eigen stijl ontwikkelen.

 

John en Jolande
Thiemeloods