Tango Entero logo
 

 

 

 

 

 

Proeflessen Nijmegen

Alle informatie over de eerstkomende tango proeflessen is ook te vinden op onze nieuwe, mobiel vriendelijke website: tango proeflessen in Nijmegen

******************************************************************************************************

Donderdag 21 april 2022

De eerstvolgende proefles voor beginners is op donderdag 21 april. Deze gratis proefles is een mooie gelegenheid om vrijblijvend te komen kennismaken met de Argentijnse tango en de docenten. Je kunt ook aan een proefles deelnemen als je nog geen danspartner hebt.

De proefles is van 19.30 tot 20.30 uur in het Logegebouw, Fortstraat 7. Bereikbaarheid, parkeerinformatie >

Aanmelding

Meld je s.v.p. aan voor de proefles door middel van het aanmeldformulier op onze nieuwe site. Kort voorafgaande aan de proefles sturen we een herinneringsmail met alle informatie.

Meld je je individueel aan, vermeld dan ook je lengte, leeftijd en eventuele danservaring, zodat we kunnen kijken of er een geschikte danspartner voor je is.

Proefdeelname voor ervaren dansers

Als je al ervaring hebt met de Argentijnse tango, dan kun je ook op proef deelnemen aan een les op gevorderd niveau. Laat het ons s.v.p. per mail naar info@tango-entero.nl weten als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Als je geen danspartner hebt, dan kun je een 'zoekertje' laten plaatsen. Kijk voor meer informatie op onze nieuwe site: danspartner >.

 

Claudia en Edgar
docenten van Tango Entero

 

 

De Argentijnse tango is een gepassioneerde, dynamische improvisatiedans. In de lessen leer je basistechnieken om elke pas te kunnen leiden en volgen. Er zijn geen vaste combinaties van passen, maar wel een aantal basisbewegingen, die je kunt combineren. Je leert om alert te blijven en in verbinding met je danspartner en de muziek.

 

John en Jolande
Thiemeloods

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logegebouw
Logegebouw