Tango Entero logo
 

 

 

 

Tangoweekend Beginners

20 & 21 april 2024 in Apeldoorn

Alle informatie over het tangoweekend voor beginners kun je ook lezen op onze nieuwe mobielvriendelijke website: Tangoweekend Beginners.

Een basiscursus Argentijnse tango in 2 dagen: in 4 workshops van elk 2 uur leer je de danshouding, leiden en volgen en veelgedanste passen zoals ocho's, cunita's en de kruispas. Verder maak je kennis met de tangowals en de milonga, die ook tot de Argentijnse tango behoren.

We geven het startersweekend in danscentrum de Veste in Apeldoorn (zie locatie). De omgeving van Apeldoorn met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden is prachtig voor een weekendje samen uit.

Het weekend-arrangement is inclusief een uitgebreide lunch beide dagen en gratis koffie en thee met lekkers in de pauzes.

Na afloop krijgt iedere deelnemer een overzicht van het geleerde en muziek om zelf verder te kunnen oefenen.

Kijk hier voor foto's van een vorig beginnersweekend in de Veste.

Programma

Zaterdag

10.45 - 11.00 ontvangst met koffie en thee
11.00 - 13.00 1e workshop
13.00 - 14.00 lunchpauze
14.00 - 16.00 2e workshop

Zondag

10.45 - 11.00 ontvangst met koffie en thee
11.00 - 13.00 1e workshop
13.00 - 14.00 lunchpauze
14.00 - 16.00 2e workshop

Kosten:  125,00 per persoon (voltijds studenten/minima 25 euro korting)

 

Swenne en René
docenten van Tango Entero

Aanmelding
Gebruik voor aanmelding het online aanmeldformulier op onze nieuwe site. Mocht aanmelding via het formulier om welke reden dan ook niet lukken, stuur dan s.v.p. een e-mail naar info@tangopassie.nl met van beide danspartners de volgende gegevens: voor- en achternaam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.

Als je nog geen danspartner hebt, dan kun je een 'zoekertje' laten plaatsen. Kijk op onze nieuwe site voor meer informatie: danspartner >

Betalingsinformatie
Maak het bedrag van 125,- per persoon (100,- voor minima en voltijds studenten) over op IBAN rekeningnummer NL58 INGB 0005 0127 12, ten name van RPM Heeskens, onder vermelding van "beginnersweekend Apeldoorn". Betaling s.v.p. binnen een week na aanmelding. Pas na ontvangst van de betaling is de aanmelding definitief. Bij aanmelding in de laatste weken voorafgaand aan het weekend de betaling s.v.p. gelijktijdig op de dag van de aanmelding overmaken.

Annuleringsvoorwaarden
Annulering van het weekend is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang. Je ontvangt dan de betaling terug, minus 25 euro administratiekosten per persoon.

Bij annulering korter dan 14 dagen maar minimaal drie dagen voor aanvang van het weekend wordt 50% van de kosten in rekening gebracht

Als je minder dan drie dagen d.w.z. n de dinsdag voorafgaand aan het weekend annuleert is geen terugbetaling meer mogelijk. In bijzondere gevallen, als door dwingende redenen zoals ziekte deelname onmogelijk is, is het in overleg mogelijk om 50% van de betaling voor het weekend om te zetten in een tegoed voor deelname aan een volgend weekend. Dit tegoed blijft dan n jaar geldig.

Locatie
De Veste
Fabianusstraat 4
7333 BM Apeldoorn

Kaart en reisinformatie

Schoen- en kledingtips
Schoenadvies: draag schoenen waarop je gemakkelijke kunt draaien, met gladde zolen. Vermijd in elk geval dikke, stroeve zolen met veel profiel. Vooral voor de dames is dit belangrijk omdat zij veel moeten draaien op hun voeten, maar ook voor de heren maken gladde zolen het dansen gemakkelijker. Verder moeten schoenen bij voorkeur goed aansluiten bij de voet en geen lange punt of brede rand hebben.

Kledingadvies: sommige mensen kleden zich graag speciaal mooi aan voor dansen, andere doen het liever in vrijetijdskleding. Alles kan: draag kleding waarin je jezelf prettig voelt en makkelijk beweegt.

Verdere info
Een week voor het begin van het tangoweekend wordt aan alle deelnemers een mail gestuurd met de belangrijkste praktische informatie op een rij. Neem voor eventuele verdere vragen contact met ons op, bij voorkeur per e-mail: info@tangopassie.nl.

Bellen mag ook, 's middags tussen 14.00 en 17.00 zijn we het best bereikbaar: 024-6755637 (René)

 

De Argentijnse tango is een intieme, gepassioneerde, dynamische improvisatiedans. Voortgestuwd door de prachtige muziek ontstaat de beweging in een subtiel samenspel van leiden en volgen.